Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

TACK Talks is de titel van een reeks online lezingen en gesprekken tussen onderzoekers en instellingen die deel uitmaken van het TACK-netwerk. In dit doorlopende debat wordt onderzocht welke rol onuitgesproken kennis speelt in intern overleg en externe communicatie.

TACK Talks Recordings

How do we know?
TACK Talks 2020

Communities of Tacit Knowledge: Architecture and its Ways of Knowing- of kortweg TACK- is een internationaal onderzoeksproject dat tot doel heeft een beter inzicht te krijgen in de onuitgesproken ervaringskennis waar architecten uit putten bij het ontwerpen van gebouwen en steden. Het TACK netwerk bestaat uit tien Europese academische instellingen, drie culturele architectuurinstellingen negen architectenbureaus en is in 2020 begonnen met een eerste reeks TACK Talks.

How to? A Guide Through Knowing
TACK Talks 2021

Het TACK-netwerk is een internationaal onderzoeksproject dat tot doel heeft een beter inzicht te krijgen in de vaak impliciete ervaringskennis waar architecten uit putten bij het ontwerpen van gebouwen en steden. Het TACK bestaat uit tien Europese academische instellingen, drie culturele architectuurinstellingen en negen architectenbureaus. Het TACK heeft een tweede reeks TACK Talks georganiseerd onder de titel How To? A Guide Through Knowing.