Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Hadas Steiner (University at Buffalo, NY) geeft een lezing over de geschiedenis van het ecologisch denken in de architectuur, als onderdeel van het disursieve programma rondom Habitat: Expanding Architecture. Ze spreekt onder meer over de techno-zoölogische architectuur van Cedric Price, die de volière van de London Zoo ontwierp.

datum
13/12/2018
tijd
20:00 – 21:30
taal
Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Hadas Steiner

Hadas Steiner is Associate Professor aan de School of Architecture and Planning van de University at Buffalo. Haar onderzoek richt zich op de kruisbestuivingen van technologische, wetenschappelijke en culture aspecten van de na-oorlogse architectuur.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18:00 de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via het Thursday Night Live! event van die avond.

Word Member

Word Member van Het Nieuwe Instituut en steun onze missie om het brede en veranderlijke speelveld van design te verkennen. Members hebben toegang tot een speciaal programma met inspirerende evenementen waarbij professionals elkaar ontmoeten. Wij nodigen hen uit mee te denken over de veranderende rol van design in technologie, economie, cultuur en maatschappij.